Brown Pelican

Scientific name : Pelecanus occidentalis
Other names: Български: Кафяв пеликан , Brezhoneg: Pilikant gell , Català: Pelicà bru , Česky: Pelikán hnědý , Deutsch: Braunpelikan , Esperanto: Bruna pelikano , Español: Pelícano Alcatraz , Suomi: Ruskopelikaani , Français: Pélican brun , Magyar: Barna gödény , 日本語: カッショクペリカン , Nederlands: Bruine Pelikaan , Norsk (nynorsk): Brunpelikan , Norsk: Brunpelikan , Polski: Pelikan brunatny , Português: Pelicano-pardo , Русский: Американский бурый пеликан , Svenska: Brun pelikan , Türkçe: Kahverengi pelikan , Українська: Бурий пелікан

Featured in

Short Description

Its habitat has an area of 1,920,000 km².

Sightings

Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican
Brown Pelican

About

The mission of NATURE MOBILE is to present exciting topics from nature and other areas to a wide audience of interested people, enthusiasts and experts in a clear and attractive way.

Social Links

Newsletter

Subsrcibe to our newsletter to receive information about new releases, app updates, exclusive offers and more.

We use cookies to improve your experience on our site. More Info
OK, I Accept
x